YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Turisme-rådgivning

Nøglen til flere gæster: Fortæl turisterne den gode historie.

Tekstur kommer af det latinske "textura", vævet stof, og er i familie med "textus", som betyder sammenhæng eller tekst. På engelsk betegner "texture of meaning" opbygningen af et værk eller en del deraf, altså den tekstflade, der strukturerer helheden og skaber den særlige stil.

Min bog "Danmarkshistorier. 100 fortællinger fra Margueritruten" fra 2008 er trykt i 2 oplag og solgt i 10.000 eksemplarer (Forlaget Klematis og Gyldendals Bogklubber).


I  2010 skrev jeg "Koldingfjord 100 år - fra Julemærkesanatorium til internationalt hotel" til Hotel Koldingfjord. Min bog om "Aalborgturismen i 100 år" udkom som Aalborgbogen i 2012, og samme år udgav Snapseruten og Netværk Limfjorden "Limfjordsglæder" med undertitlen "Liflig snaps, mad der smager, gode historier og andre herlige sager fra Limfjordslandet". I 2013 skrev jeg på foranledning af Rømø-Tønder Turistforening "Kloster, kniplinger og kommandører" med historiske historier på kryds og tværs af Tønder Kommune.


I 2015 udkom på Forlaget Legind "Margueritruten" med 101 små historier fra Margueritruten, og i 2016 er udkommet på samme forlag: "501 steder i Danmark" og "101 steder i Danmark". I  2017 udgav Forlaget Legind mine bøger "Hyggelige steder i Danmark" og "Oplev Danmark - højest, størst, først". I 2018 er udkommet "Pilgrimsture i Danmark" og "Den store bog om Danmark" på Forlaget Legind. I foråret 2019 udkom "Vandreture i Sverige" på både dansk og svensk samt "Bilture i Danmark" på Forlaget Legind.


Hertil kommer de bøger, som er udgivet på mit eget forlag - se fanen "Forlag".


 

- Bistand ved udformning af ansøgninger

- Udarbejdelse af turismestrategier og handlingsplaner

- Oversættelser til engelsk


- Fotografering

- Markedsføring og kommunikation


TexTour

Jørgen Hansen

cand.mag.

Byagervænget 26,

8330 Beder

tlf. 40286845

jh@textour.dk